Hundbad...

Idag blev det äntligen av att PP blev badad....när det är sånt här väder så känns det alltid lika ogjort efter vi varit ute..
 
 
Det är ju bäst han är någotsånär ren när han och Hannes ska va hos Nilla imorgon när jag är bjuden på julbord.
Hoppas jag slipper hostattacker för jag är fortfarande inte piggelin... men vill väldigt gärna ut med "jobbet"
Helt ofattbart att det är jul nästa vecka tiden bara rinner iväg. Imorgon ska jag se om jag kommer ner i källaren och hämta upp granen....kommer ha med mobilen så jag kan ringa vaktmästaren om hissen strejkar igen det har hänt dom sista veckorna att den fastnat på olika våningar och där vill den stå....alltså bära upp granen sju trappor det gör jag bara inte...men det ska nog gå bra.
 
Ha det bra..
Kramiz från Tiniz...
Allmänt, Hundar | | 2 kommentarer |

Pyntat lite....

Ja nu blir det att det kommer fram lite julpynt varje dag tycker jag.
 
 
Fick för mig att åka till Hem och Hobby i Hjo i fredags och hittade denna ängel och fat m.m så nu står det här på bordet och blänker...
 
 
Igår tog jag fram denna lilla stad som jag fick av Nilla för nåt år sedan för hon köpte en ny....tror den här har  hon fått av sin mormor och morfar för många år sen....men fin är den än idag...
 
 
Dom här lycktorna har stått ute på balkongen men jag fick för mig att städa ett skåp igår och hittade röda ljus som jag hade glömt av och då fick dom komma in och lysa upp tillvaron PP fastnade också på bild.
Idag blir det inte många knop här ont i halsen och känner mig lite frusen och kommer ta det lugnt idag hoppas det inte blir att jag åker på hosta också för det är alltid jobbigt för mig.
 
Ha det gott..
Kramiz från Tiniz...
Allmänt, Shopping | | En kommentar |
Upp