Långpromenad..

Idag så gick vi åt ett helt annat håll än vad vi brukar göra denna turen. Jag har sett att dom håller på med vägarbete en liten bit bort och va tvungen att stilla min nyfikenhet vad dom håller på med....vet inte men möjligen att det ska bli ytterligare en rondell....vet inte hur många rondeller det egentligen  finns i Jönköping. 
 
Grabbarns drog iväg med mig Råslätt runt ...men det ångrar nog PP nu för han la sig några gånger och vilade....och när vi träffade på en liten Frallevalp så va lyckan stor....Hannes skällde lite först men sen va det så bra...det va en liten Rysk import....matten miste sin 6-årige hane under en ögonoperation på Djursjukhuset i våras... dom gav honom för mycket narkos.....ja jag vet hur drogad lille Affi va efter hans operation. Hennes förra va mycket använd i avel och i sina bästa år, så det va tungt för henne.
 
En liten stund efter vi kommit hem så såg jag att det började dugga så smått....så där kan man säga vi hade tur med vädret.
 
Ha det gott...
Kramiz från Tiniz..
Allmänt, Hundar | | Kommentera |

Där stod vi...

Idag blev det en liten sväng till Ikea med Nilla för hon skulle köpa tavelramar till hennes jobb.
Det va jättelängesen jag va där, dom hade ändrat om lite tror jag. Jag handlade ingenting. 
Men sen när vi stod i kassakön så  kände jag att väskan duttade mot nåt....sneglade lite och såg en svarthårig och svartklädd man,  han höll på och ta bort kassen från en kärra så han duttade på mig också....tittade till lite extra och vem va det....Jo Svenne Hedlund, Lotta va också med...Lotta har jag sett förut på a6....gott att det händer nåt annorlunda i en pensionärs liv.
 
Ha det gott...
Kramiz från Tiniz..
Allmänt | | Kommentera |

Saknad..

Idag är det 4 månader sen jag tog farväl av lille Affedaffen, tänker på honom varje dag, här brukade han ligga och så gjorde han vid olika tillfällen.
 
 
Här ligger han i vagnen jag köpte till honom, för att han skulle kunna hänga med på längre promenader, han mådde så gott i den. Men nu har han det bra hos sina vänner.
 
Nu ska jag snart sätta igång med hundbad...skönt när det är gjort.
 
Imorgon så blir det att göra sin plikt och gå och rösta....Ja det är väl i stort sett vad som händer hos mig denna helgen.
 
Ha det gott..
Kramiz från Tiniz..
Allmänt, Hundar | | En kommentar |
Upp