Handlat lite...

Idag har det varit hyfsat väder här men när Cristina och jag gick och hamdlade så kom det lite regn...men det va inte så mycket och paraplyer hade vi ju inte med oss.. och vi blev ofrivilligt lite höga av marijuana när vi mötte en kille som tände en cigg och sen öppen dörr till Coffiehaus och så får vi ett skrattanfall när vi möter en man klädd i babykläder såg ut som om han t.o.m hade blöja...
Nilla och jag va på en liten tur på förmiddagen och....
 
Idag har jag köpt mig en present...
 
Ingen stor kasse precis..
 
 
Och en fin ask som låg i kassen..
 
 
Och i asken låg denna plånbok jag är jätteglad över den det va det jag sa till Nilla att det enda jag tänker köpa är en Guess plånbok och tofflor. Kan ju hända det kommer bli nåt mer ;)
Ja vi har ju en hel vecka kvar här i Amsterdam...
 
Ha det gott..
 
Kramiz från Tiniz..
Allmänt | | En kommentar |

Sommarstorm i Amsterdam..

Jaha då har vi varit med om den 25:e sommarstormen i Amsterdam den första va 1901. Alltid händer det något även om det inte va det trevligaste att måste ut i denna storm och regn. Hundarna va ju i behov av att gå ut. Men på förmiddagen så va vi iväg och åkte spårvagn till en butik som heter Vomar...så nu har jag lärt mig att åka spårvagn och stämpla på och stämpla av. Jag köpte en god vitlökssås och lite annat som inte finns i Sverige.
Nu har vi ätit lite gott och druckit vin till.
 
 
Här är vi nästan på Andreas gata där han bor upp vid Mac Donalds skylten..
 
Ser ni jag står och vinkar till er?
Jag väntar utanför på Andreas.
 
 
 
 Här står jag och undrar kommer han snart Andreas...
Ja nu väntar vi och hoppas att det inte blir mer regn ikväll för jag har ingen jacka att ta på mig den är dyngsur efter förra hundrundan....i värsta fall får Nilla va hemma och jag lånar hennes jacka.
 
Ha det gott..
 
Kramiz från Tiniz..
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Tjohoo jag har gjort det igen.........

Ja som ni vet så åkte vi till Amsterdam igår..och gårdagen började med att jag vaknade vid 7,30-tiden...sen va det ju packa och städa av lite och få mat i både min och hundarnas magar.
Hämtade Nilla och hennes packning och sen min...Så vi startade resan kl 14....och allt gick jättebra det jobbiga va alla långtradare som det ibland va säkert 10 st efter varann och som jag skulle köra om och så är det ju mörkt också och alla lysen framför och bakom och dessa farter dom har.
Ja kl 03,20 parkerade vi framme hos Andreas mitt i smeten i Amsterdam bor han ju....och jag gjorde det igen tog oss ända fram ....men med hjälp av GPS annars hade det inte gått.
 
 
Här i närheten av Rijksmuseum bor han..
 
Försökte sova lite tidigt imorse men det sket sig för alla Fiskmåsar som skränade och letade mat i soppåsarna. Sen försökte jag sova för en stund sen... men icke då heller lyckades jag somna så då blev det lite bloggande istället. Verkar inte bli nån sömn för mig förrän till kvällen.
Jag hade med mig kräftor ner hit som vi ska avnjuta ikväll.
 
Ha det gott..
 
Kramiz från Tiniz..
Allmänt, Hundar | | En kommentar |
Upp