Hannes här igen!

Skrivet 2007-01-25

Hejsan på er alla!

Ja då är man på G igen, har massor att berätta för WoW va mycket det händer i mitt liv.
Mamma säger dig har jag fått för mina synders skull. För jag kan va så jä.... min gamla kompis Mysak är faktiskt dryga 17 år och jag bara älskar honom men mest att dra honom i öronen. Och säger han till mig att låta bli, så tro för all del inte jag lyssnar på den gamle stofilen, men då kommer 7-åringen Affi och ska freda den gamle från mig.

I lördags va vi hos Nilla och då kom hennes kompis Vicke och knackade på altandörren, hon hade med sig något som såg ut som, ja jag vet inte vad, stora öron va vad jag såg och liten kropp. Mamma sa det är en tjej som heter Kimmi och hon är blandnig av Border Colli, Pudel och Cairnterrier, Ja det säger väl allt ni kan ju bara gissa hur hon ser ut, fast sjysst brud ändå hon ville pussa mig men jag va inte sugen på att pussas då. Så fick hon se Affi men vet ni va hon gjorde? Ha Ha hon vände bort huvudet tänkte nog fy vilken skäggig karl han kunde väl rakat sig först. Sen på kvällen så stog Husse vid kylen och hällde något ur en flaska i ett glas,sen tog han en annan flaska och hällde i samma glas och gissa vad,det blev kolsvart i hela huset han sa några väl valda ord. Innan han hittade ficklampan och samtidigt akta glaset stackarn. Mamma va tvungen att hasa sig fram så inte jag blev trampad och innan hon fick fatt i tändare och fått fjutt på värmeljusen så vi såg lite, ja tro mig det tog tid, och när allt va som mysigast då blev det ljust igen. Mamma sa det är strömavbrott så lika bra du vänjer dig.

I söndags snöade det så förjordat och mamma hade ont i huvudet tror det berodde på något hon drack i lördagskväll. Sen mitt i allt fick hon för sig att hon skulle bli modern och köpa en Digitalkamera, ut i snöovädret skulle vi, in med alla tre i burar i bilen och iväg till sta`n ja ja men det blev köp och va hon fotade. Ja ja en bild blev det på min svans, en annan min rygg ,hälften av allt kom med. Men roligt har hon. Så kom allvaret i måndags mamma skulle börja arbeta. Oj va orolig hon va för hur det skulle gå för mig, men det är väl inget jag är tyst när hon går på morgonen och hon hör inget från mig när hon kommer hem. Jag är ju stora grabben nu 11 veckor idag. Men det måste va en syn för gudarna när hon ska hem från jobbet jackan på trekvart och 120 i kulverten för det är närmast ut till bilen den vägen.

Så kan jag berätta att jag går så fint i koppel som om jag aldrig gjort något annat. Så igår va det dags att åka till Rilo Zoopermarket igen lika dant då att alla höll på med mig och det gillar jag, va mysiga dom är. Blev vägd igen på den där vågen och den stannade på 2014 g. Jag skulle kunna äta hur mycket som helst, mamma säger det finns ingen botten i mig. Jag har börjat att få busa med Affi han är inte så osäker på mig längre så det är E4:an genom rummen nu kan jag lova. Till sommaren får det bli racerbana runt huset. Nu ska jag sova i mammas famn för jag har busat en stund nu.

Hannes bloggar | Hannes bloggar, Hund, Shih-Tzu | | Kommentera |
Upp